Phaeton 3.0 tdi īpašnieki, atsaucieties, pastāstiet par savu pieredzi

Другие модели Volkswagen на форуме пока слабо представлены, поэтому для их обсуждения пока выделен общий раздел.
motionless
Новичок

Phaeton 3.0 tdi īpašnieki, atsaucieties, pastāstiet par savu pieredzi

Сообщение motionless » 19.10.2022, 20:14

Privet!

Phaetons man vienmēr ir paticis, bet jo vairāk informācijas par šo mašīnu ievācu, jo vairāk saprotu cik tā ir nenovērtēta. Tūlīt mainu mašīnu un domāju varbūt jāpaņem Phaetons, to esmu apsvēris vairākas reizes savā dzīvē, kā arī esošās cenas ir vienkārši smieklīgas. Esmu salasījies ko ārzemnieki stāsta par Phaetoniem, bet gribēju paklausīties viedokļos no vietējiem. Lūdzu, padalieties ar savu pieredzi!

Pirms mēs sākam ar latvijā tik ierastajiem uzbraukumiem, nē, es negaidu, ka servisa izmaksas būs kā gen 1 ford focusam, jā es apzinos, ka šī ir 10 + gadus veca mašīna un kaut kas var noiet greizi. Zinu, ka pneimo piekare nebūs lētākā remontā, taču komforts pa mūsu bedrainajiem ceļiem arī ir būtisks! Un mani neuztrauc, ja nevarēšu to pārdot, tā pēc tam tiks nodota tālāk ģimenē. Gribu saprast vai ir kādas nopietnas, nelabojamas problēmas ar šo mašīnu?

Šobrīd es skatos uz GP2 (no 2008) phaetonu. Patiesībā šīs mašīnas stāsts un fakti ir mani padarījuši par nelielu fanu. Ja man kādreiz nebūs kur likt naudu, es nopirkšu 2015. gada W12 :эмо:

Biedējošākā lieta, ko es lasīju - phaetonu var remontēt tikai "Phaeton certified" servisā, bet tas izklausās par traku. Vai tad dzinējs, kārba nav tā pati, kas Touaregam? Parametri ir visnotaļ līdzīgi, nemaz nerunājot par gear shifteru.

ChatMaster
Член клуба
Благодарил (а): 2143 раза

Re: Phaeton 3.0 tdi īpašnieki, atsaucieties, pastāstiet par savu pieredzi

Сообщение ChatMaster » 11.01.2023, 17:14

Да нету в нём в плане конструктива никаких космических технологий, он такой же, как и любой другой VAG тех лет. Да, детали дороже. Да, на шротах доступность деталей хромает. Но так, чтобы его починить могли только в сертифицироваом сервисе - да нет, конечно. Любой сервис, где работают не идиоты и не рукожопы справится
В общем, спереди - ФАРЫ!
А сзади - вообще ФОНАРИ!

________
Сейчас: AVF
Раньше: RP, 2E, 9A, RP, AFN, VR6

Вернуться в «Другие модели Volkswagen»